Antena Căutare

Teodor Mocanu (Tinu) a revenit la Chefi la cuţite: "Am venit să iau premiul cel mare ca să pot să-mi extind afacerea"

Chefi la cutite. Ediția 11. Teodor Mocanu (Tinu) are 47 de ani, este de profesie bucătar și locuiește în Iași. A mai fost la "Chefi la cuțite", dar preparatul de atunci nu i-a convins pe jurați. 

Chefi la cutite. Sezon 7. Ediția 14 octombrie 2019. Teodor Mocanu (Tinu) are 47 de ani, este de profesie bucătar și locuiește în Iași. A mai fost la "Chefi la cuțite", dar preparatul de atunci nu i-a convins pe jurați.

"M-a sunat atunci soția că a explodat centrala. Am stat într-un stres. Îmi uitasem și pastilele de spate. A fost un eșec total", povestește Tinu despre experiența sa la "Chefi la cuțite", sezonul 5, atunci când a venit prima dată.

De data aceasta, însă, Tinu e mai încrezător ca niciodată, mai ales că și-a făcut și planuri cu premiul cel mare. A gătit piept de rață cu sparanghel.

”Am venit să iau premiul cel mare ca să pot să-mi extind afacerea”, a declarat concurentul în fața juraților Chefi la cuţite.

Un italiano vero! Preparatul venețianului Luca a provocat un pariu. Niciunul dintre chefi nu a ghicit... George Voicu și-a îngrijit fratele cu sindrom Down, după ce mama lor a rămas invalidă. Chef Dumitrescu: "Tu ești si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x