Antena Căutare

Binh Minh s-a întors și și-a adus ajutoare tocmai din Vietnam: „La Chefi la cuțite mi-am dat seama că gătitul mă face fericită”

Chefi la cuțite. Ediția 14 mai. Binh Minh, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, în echipa lui Cătălin Scărlătescu, a revenit în emisiune alături de familia ei. Concurenta speră că va câștiga marele premiu.

Chefi la cuțite. Ediția 14 mai. Binh Minh, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, în echipa lui Cătălin Scărlătescu, a revenit în emisiune alături de familia ei. Concurenta speră că va câștiga marele premiu!

Binh Minh vrea ca a doua încercare să fie cu noroc! Fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu și-a adus familia pentru o demonstrație de forță...vietnameză. Simpatica familie a pregătit Spring rolls cu creveți și pomelo.

Concurenta și-a cunoscut soțul, pe Răzvan, în Vietnam, atunci când Binh i-a fost ghid turistic. Dragostea a adus-o în România, iar restul e istorie.

„Vreau să câștig și să fiu tot în echipa lui chef Scărlătescu!”, a spus ea.

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie wok, exact ca cea folosită de concurenții Chefi la cuțite!... Ruby a adus-o pe mamaia ca ajutor de bucătar: „Să nu-l mai placi pe chef Florin! E dușmanul nostru!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x