Antena Căutare

Alexandru Comerzan, pasiune dusă la extrem: "Mi-am rugat soția să nu mă pună vreodată să aleg între ea și bucătărie"

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătărie și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan. 

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătărie și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan.

Și-a rugat soția să nu-l pună vreodată să aleagă între bucătărie și famlie.

”Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat concurentul, care visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.

Ajung în fața juraților, Alexandru Comerzan și-a văzut prima dorință îndeplinită, aceea de a-i întâlnit pe cei trei chefi. Și-ar dori să meargă în echipa lui Dumitrescu, iar de la Scărlătescu a primit un sfat prețios, acela de a renunța la a fi neîncrezător în propriile sale forțe.

"Este printre cele mai bune farfurii pe care le-au gustat", au spus chefii la unison. Bravooo!

Lorelei Raducan și chef Scărlătescu știu ce înseamnă să mănânci ca să slăbești: "La 18 ani aveam 90 de kilograme&qu... Mădălin Arsene a fost certat de chefi! "- Îmi bate inima ca la iepure!" " - Termină cu neîncrederea, băi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x