Antena Căutare

Lorelei Raducan și chef Scărlătescu știu ce înseamnă să mănânci ca să slăbești: "La 18 ani aveam 90 de kilograme"

Lorelei Răducanu are 25 de ani, este de profesie bucătar vegan și locuiește în București. ”La 18 ani aveam 90 de kilograme”, a dezăluit concurenta.

Chefi la cuțite. Ediția 14 octombrie 2019. Lorelei Răducan are 25 de ani, este de profesie bucătar vegan și locuiește în București. Vegan! Asta se traduce prin faptul că tânăra nu gătește niciodată carne. Și nici vreun preparat cu carne.

Explicația a venit chiar de la ea în fața celor trei chefi. ”La 18 ani aveam 90 de kilograme”, a dezăluit concurenta, spre uimirea lui chef Scărlătescu, cel care știe foarte bine cum este să gătești și să slăbești în același timp.

Chefii s-au distrat copios și alături de iubitul lui Lorelei, cel care, vrând, nevrând, a devenit și el vegan: "Vlaaadeee, recunoaște că mănânci bacon pe ascuns", au râs cu toții.

A gătit un preparat vegan, curry de năut cu lapte de cocos. Sună... interesant, dar să vedem ce au chefii de spus. Mai ales chef Scărlătescu. Doar că Lorelai vrea la Dumitrescu în echipă dacă trece...

George Voicu și-a îngrijit fratele cu sindrom Down, după ce mama lor a rămas invalidă. Chef Dumitrescu: "Tu ești si... Alexandru Comerzan, pasiune dusă la extrem: "Mi-am rugat soția să nu mă pună vreodată să aleg între ea și bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x