Antena Căutare

Salată de coropișnițe și viermi în farfurie! Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți: "Băi, ce glume sunt astea?! Bontea, ești.. "

Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți după ce a ridicat cloșul, iar în farfurie au început să mișune tot felul de vietăți ciudate. Sperietura a fost atât de mare, încât juratul a sărit la propriu de pe scaun și s-a oprit tocmai afară din platou.

Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți după ce a ridicat cloșul, iar în farfurie au început să mișune tot felul de vietăți ciudate. Salată cu coropișnițe și viermi a primit pentru "degustare". Sperietura a fost atât de mare, încât juratul a sărit la propriu de pe scaun și s-a oprit tocmai afară din platou.

Colegul Bontea a fost cel care s-a amuzat teribil pe seama așa zisei farse puse la cale cu ajutorul colegilor din spatele camerelor.

"Simt că fac infarct. Băi, mi-a amorțit jumătate din corp. Ce glume sunt astea?”, fost reacția lui chef Florin Dumitrescu, care a fugit din platoul emisiunii.

A pupaaat-o! Chef Cătălin Scărlătescu e noul Ken și s-a lăsat cucerit de Barbie: "Ești pe gustul meu"... Chefi la cuțite, lider de audiență: Chef Scărlătescu, pe primul loc în clasamentul amuletelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x