Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Anna Lesko dă foc bucătăriei Chefi la cuțite. Apariție incendiară în fața juraților: "O să le placă gustul meu..."

Ooo, dar ce prezență, ce spirit, ce... trup! Anna Lesko, într-o postură cu totul nouă, în bucătăria celui mai iubit show culinar, Chefi la cuţite, vine să încânte papilele gustative, dar și privirile!

Ooo, dar ce prezență, ce spirit, ce... trup! Anna Lesko, într-o postură cu totul nouă, în bucătăria celui mai iubit show culinar, Chefi la cuţite, vine să încânte papilele gustative, dar și privirile!

Cine ar fi crezut că frumoasa Anna Lesko este o așa gospodină desăvârșită? Vedeta ce își răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase nu s-a lăsat mai prejos și a venit să-i impresioneze pe cei trei chefi extrem de pretențioși cu un dish pe măsură.

„Suntem trei fete la părinți și mama ne-a învățat să fim mereu ca niște gheișe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi! Chiar și atunci când ești obosită, surprinsă, chiar și trezită din somn... Să fii mereu aranjată și senzuală”, mărturisește vedeta.

Anna Lesko dă foc bucătăriei Chefi la cuțite. Apariție incendiară în fața juraților: "O să le placă gustul meu..."

Excentrică și feminină, Anna Lesko și-a luat în serios rolul de concurentă la „Chefi la cuțite”.

"Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că își vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”, a mai spus Anna.

Chefii au făcut ochii mari când au văzut-o, dar și înainte, atunci când au gustat din preparatul său pe bază de fructe de mare.