Antena Căutare

Doamne, cât s-a putut râde! Chef Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa, după ce a pierdut un pariu

 În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

După ce cei trei s-au provocat reciproc la un joc de Taboo și au încercat să își facă coechipierul să ghicească un cuvânt scris pe un cartonaș extras, contracronometru, chef Florin Dumitrescu s-a declarat învins și a fost nevoit să îndeplinească o poruncă.

”Trebuie să îți îndrepți părul! Dacă nu se încrețește la loc, ți-l punem pe bigudiuri!”, e de părere chef Bontea.

Reacția întregii echipe a fost una cu totul și cu totul savuroasă, iar jurații nu s-au oprit din râs nici măcar în timpul degustărilor: ”Zici că ești Narcis!”, spune chef Scărlătescu.

Paul Mino Niculescu a gătit ochi de oaie, dar poveștile lui sunt uimitoare: "Am lucrat într-un club de swingeri, ia... Ce frumusețe! Yessenia Sara Salgado Carvajal a plecat din Caraibe și a ajuns la Chișcani, lângă Brăila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x