Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Doamne, cât s-a putut râde! Chef Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa, după ce a pierdut un pariu

 În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

După ce cei trei s-au provocat reciproc la un joc de Taboo și au încercat să își facă coechipierul să ghicească un cuvânt scris pe un cartonaș extras, contracronometru, chef Florin Dumitrescu s-a declarat învins și a fost nevoit să îndeplinească o poruncă.

”Trebuie să îți îndrepți părul! Dacă nu se încrețește la loc, ți-l punem pe bigudiuri!”, e de părere chef Bontea.

Reacția întregii echipe a fost una cu totul și cu totul savuroasă, iar jurații nu s-au oprit din râs nici măcar în timpul degustărilor: ”Zici că ești Narcis!”, spune chef Scărlătescu.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube