Antena Căutare

Natanael Toma are 16 ani și e ajutor de bucătar la un restaurant: "Mă trezeam la ora patru dimineața să merg la stână la oi!"

Natanael Toma are 16 ani și lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant în Sibiu. Concurentul vine dintr-o familie numeroasă cu posibilități reduse și a fost învățat cu greul încă de mic.

Chefi la cutite. Ediția 21 octombrie 2019. Natanael Toma are 16 ani și lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant în Sibiu. Concurentul vine dintr-o familie numeroasă cu posibilități reduse și a fost învățat cu greul încă de mic.

Pe când avea doar zece ani, în loc de mașinuțe și jocuri specifice copilăriei, Natanael se trezea cu noaptea în cap și mergea la stână, unde avea grijă de turma de oi. Apoi se ducea la școală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot lipsurile și situația finaciară a familiei l-au împins către bucătărie, devenită între timp marea lui pasiune. Este ajutor de bucătar într-un restaurant din Sibiu, iar șeful lui pune mare preț pe talentul său culinar. Face deserturi, salate si câteva platouri. Nu a renunțat la școală, iar la job merge după ore și în weekend.

A gătit un desert cu urdă și a pășit cu emoție în fața chefilor, unde a așteptat nerăbdător verdictul. Vrea la chef Bontea în echipă...

Cea de-a 13-a amuletă l-a vrut pe el! Homarul lui chef Sorin Bontea câștigă avantajul... Anna Lesko dă foc bucătăriei Chefi la cuțite. Apariție incendiară în fața juraților: "O să le placă gustul meu...&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x