Antena Căutare

Chefi la cuțite este lider de audiență. Chef Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții la apariția finilor săi în competiție

Marți seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor.

Chef Cătălin Scărlătescu Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții la apariția finilor săi în competiție. Chefi la cuțite este lider de audiență! | Antena 1/ Chefi la cuțite

Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27.9%. Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 7.6 puncte de rating și 22.5 % cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 21.2 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 7.1 puncte de rating și 16.8% cotă de piață.

În minutul de aur, 21.43, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Citește și: Amuleta 9 a fost oferită de Călin Căpușan! Ce chef a câștigat-o

Marți a fost seara lui chef Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Pe o temă demnă de artiști, chefii au fost provocați să accesorizeze un preparat cu icre roșii de manciuria. O farfurie rarisimă cu o combinație interesantă din stridii cu dressing de fructul pasiunii si ceviche în tamarind, chef Scărlătescu i-a impresionat nu numai pe colegii săi, ci și pe juratul invitat, Cătalin Căpușan. Avantajul amuletei, “Poți lua la tine în echipă un concurent eliminat din celelalte două echipe” e un avantaj mult rânvit de chefi în această competiție.

O mare surpriză a ediției de aseară au fost comedianții Ionut Rusu și Andrei Ciobanu, care au pregătit incomparabila “Omleta de Apoi”, un preparat minunte ce a inspirat publicul de acasă, dar nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Un alt duo cunoscut, frații Vlad si Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit și deși au primit doar un cuțit au reușit sa îi amuze copios pe cei trei.

Veștile bune s-au ținut lanț pentru chef Scărlatescu care a avut parte de o întâlnire neaşteptată şi emotionantă atunci când s-au deschis ușile și și-au facut apariția Andrei și Clara Istrate, finii săi. La doar 9 ani, cei doi gemeni au reușit să umple platoul de bucurie și să îi impresioneze pe chefi, în special pe Florin Dumitrescu, cu o brioșă gustoasă.

Citește și: Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Chef Scărlătescu, complet luat prin surprindere, și-a arătat o latură mai blandă, îmbrățișându-și finii cu mare emoție și multă mândrie.

Duminică, de la ora 20.00, un nou episod al audițiilor pe nevăzute îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase sau extrem de ciudate și cu concurenți cu totul neaşteptaţi.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 16 martie 2021

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie, special pentru jurați... Cum arată Gina Pistol la 10 zile după ce a născut. Prin ce a trecut prezentatoarea imediat după ce a adus-o pe lume pe f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x