Chefi la cutite

Chef Florin Dumitrescu și-a lăsat fanii fără cuvinte! Ce a făcut juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

 

Chef Florin Dumitrescu se pregătește intens pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce se anunță a fi unul cu totul și cu totul special. Între timp însă, juratul show-ului culinar și-a surprins fanii după ce a apărut într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Mai exact, într-o pauză de filmare pentur noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a luat telefonul mobil și le-a demonstrat fanilor săi că știe să facă hip hop la fel de bine precum gătește!

Cu o vitează amețitoare, Chef Florin Dumitrescu a interpretat versurile unei melodii preferate și a făcut show de zile mari.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să-l complimenteze pentru acest talent ieșit din comun.

„O carieră în muzică e asigurată”, au fost de părere unii dintre admiratorii săi.

Noi am pus la „gătit” un super sezon „Chefi la cuțite”, condimentat și plin de povești frumoase, mâncăruri savuroase și momente amuzante. Până e gata show-ul nu uita să urmărești paginii emisiunii „Chefi la cuțite” pentru alte noutăți legate de noul sezon al emisiunii tale preferate!

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE