Căutare Live

Chef Florin Dumitrescu și-a lăsat fanii fără cuvinte! Ce a făcut juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

dumitrescuChef Florin Dumitrescu se pregătește intens pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce se anunță a fi unul cu totul și cu totul special. Între timp însă, juratul show-ului culinar și-a surprins fanii după ce a apărut într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Chef Florin Dumitrescu se pregătește intens pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce se anunță a fi unul cu totul și cu totul special. Între timp însă, juratul show-ului culinar și-a surprins fanii după ce a apărut într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Mai exact, într-o pauză de filmare pentur noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a luat telefonul mobil și le-a demonstrat fanilor săi că știe să facă hip hop la fel de bine precum gătește!

Cu o vitează amețitoare, Chef Florin Dumitrescu a interpretat versurile unei melodii preferate și a făcut show de zile mari.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să-l complimenteze pentru acest talent ieșit din comun.

„O carieră în muzică e asigurată”, au fost de părere unii dintre admiratorii săi.

Noi am pus la „gătit” un super sezon „Chefi la cuțite”, condimentat și plin de povești frumoase, mâncăruri savuroase și momente amuzante. Până e gata show-ul nu uita să urmărești paginii emisiunii „Chefi la cuțite” pentru alte noutăți legate de noul sezon al emisiunii tale preferate!

Trecutul NEȘTIUT al lui Cătălin Scărlătescu! „Am fost arestat și am ajuns la închisoare...”... S-a AFLAT! Când începe sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”...
Ultimele știri