Antena Căutare

Gina Pistol, detalii din culisele sezonului special „Familii la cuțite”: „Pot participa familii sau prieteni foarte buni”

Gina Pistol vorbeşte despre noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, cea care i-a deschis noi orizonturi în arta culinară, dar şi despre experienţele de la „Asia Express”.

Gina Pistol vorbeşte despre noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, cea care i-a deschis noi orizonturi în arta culinară, dar şi despre experienţele de la „Asia Express”.

Primăvara vine cu surprize pentru telespectatorii celui mai iubit show culinar, „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. Zilele acestea, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru un sezon cu totul și cu totul special – „Familii la cuțite”!

„Filmăm un sezon special, se numește „Familii la cuțite”. Pot participa familii sau prieteni foarte buni, care se consideră o familie.”

Hmm... oare ce calități trebuie să aibă câștigătorul ediției speciale „Familii la cuțite”?

„Dorința de a câștiga nu e suficientă pentru a ajunge cât mai departe în acest concurs. Bineînțeles, trebuie să știi să gătești foarte bine. Vin oameni pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare. De la gust, felul în care arată, cum se combină aromele...cred că pasiunea este cea mai mare calitate a concurentului care ar putea câștiga”, a explicat Gina.

Gina Pistol, la momentul adevărului! Care dintre cei trei chefi este preferatul ei?

„Toți trei îmi sunt la fel de dragi pe platoul de filmare. Da, cu Cătălin Am o relație mai apropiată, petrecem momente împreună, ne întâlnim cu prietenii”, a spus Gina Pistol.

Sezonul special, „Familii la cuțite”, va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze că pot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum.

Sezonul special „Chefi la cuțite – Familii la cuțite” va începe primăvara aceasta pe Antena 1.

„Familii la cuțite”, o nouă provocare pentru Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea! Când începe emisiunea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x