Antena Căutare

S-a făcut liniște! Încurcătură fantastică pentru unii concurenți, la duel. „Nu înțeleg nimic”

Proba de la duel în ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite” se numește „Gratinat” și a pus într-o încurcătură extraordinară o parte dintre concurenți.

Proba de la duel în ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite” se numește „Gratinat” și a pus într-o încurcătură extraordinară o parte dintre concurenți.

„Sunt blanc! Am o ceață totală în carcasă. Nu înțeleg nimic. La ce se referă?”, „Nu am făcut niciodată gratinat. Mi-e frică la proba aceasta”, au fost unele reacții ale concurenților.

„Gratinat poate fi și un sandviș cu brânză de capră. Practic, poți să faci orice gratinat”, a spus Florin Dumitrescu, râzând.

„Practic, nu ai restricții la nimic. Poți să gratinezi orice”, a spus și chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Sorin Bontea a spus că nu își face probleme că va pleca cineva din echipa lui, în urma acestei probe.

Gina Pistol a precizat pentru concurenți că definiția gratinatului este existența unei cruste de brânză și că la această probă este obligatoriu să existe cel puțin un preparat gratinat în farfurie.

Urmăriți reacțiile concurenților în clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.

Tensiune maximă la jurizare! Ce echipă a câștigat proba „mâncare în straturi”. „S-a întors totul împotriva noastră”... Ana Crudu, enigma chefilor, la proba de duel: „Mâncăm câteva floricele!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x