Antena Căutare

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit
Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

„Calitatea de jurat mi se pare o responsabilitate uriașă pe umerii noștri, o alegere dificilă pentru că în realitate toate farfuriile arată foarte bine.” , a spus Cristina, dansatoare și acrobată.

Prima farfurie aleasă de către cei de la circul Bellucci a fost cea mov, a lui Cătălin Scărlătescu. „Farfuria este exact ce trebuie din punct de vedere obiectiv.” .

„A respectat tema, nu a pus nimic în plus, dar la gust combinația nu este cea mai fericită” , a spus chef Florin Dumitrescu.

Următoarea farfurie aleasă de echipa circului Bellucii a fost cea albastra a echipei lui Florin Dumitrescu. „Farfuria a respectat fotografia din punct de vedere obiectiv”. Echipa a apreciat felul de mâncare gătit de către Florin Dumitrescu, complimentându-l.

„Creveții lui Florin mi se par dulci poate a pus prea mult sweet chilli.” , a comentat chef Bontea.

Ultima farfurie aleasă a fost cea verde a echipei lui Sorin Bontea. „Mi-au plăcut mult culorile și am gustat pentru prima oara carne de berbec care se topea în gură.”

„Farfuria lui Sorin a respectat fotografia, arată bine. Te duce așa cu gândul la tocăniță.” , a spus chef Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții... Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Toate cele trei echipe au intrat la duel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x