Antena Căutare

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa de la Radio ZU: Asta zici că este gumă de mestecat!

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa Radio ZU degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa de la Radio ZU: Asta zici că este gumă de mestecat!
Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa de la Radio ZU: Asta zici că este gumă de mestecat!

Cei de la Radio Zu au început cu farfuria mov, cea a lui Chef Cătălin Scărlătescu. „Mult prea multe lucruri combinate de dragul de a fi combinate, prea multă sofisticăreală” , a zis Morar. În timp ce colega sa s-a arătat mulțumită de ce a găsit în farfurie. „Este exact genul de mâncare pe care eu mă aștept să îl primesc când comand o salată cu fructe de mare sau pește.”

„În salata lui Cătălin lipsește viața, lipsește gustul. Ingredientele pe care le are acolo a reușit într-un fel să le liniștească.” , a comentat chef Florin Dumitrescu.

Cea de-a doua farfurie a fost cea albastră, cea a lui Chef Florin Dumitrescu. „Mi-a plăcut foarte mult, nu știu ce a fost acest pește.” . În timp ce alții nu s-au arătat impresionați. „Nu arată bine desertul.”

„Nu există salată la Florin, aia nu se numește salată decât în mintea lui.” , a declarat chef Scărlătescu.

Ultima farfurie este cea verde, a lui chef Sorin Bontea. „Farfuria verde, ceva asiatic, dar eu nu ma omor. Nu mi-a plăcut.”.

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, scandal ca în filmele de Oscar. „O să se bată!”... Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu lovește cu amuleta denumită bomba nucleară: Ne-a dat cu panică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x