Concurenții au avut emoții mari la degustare, la prima probă din concurs, iar piloții de curse au analizat fără prea multă indulgență farfuriile. Cei trei chefi și-au exprimat, de asemenea, părerile.
Echipa lui Cătălin Scărlătescu a pregătit o lasagna criticată de ceilalți doi chefi. „Are gust de tocăniță”, a spus Sorin Bontea, și „Farfuria lui Scărlătescu nu este lasagna”, a spus și Florin Dumitrescu.
Echipa albastră a pregătit musaca de cartofi, iar cea a lui chef Florin Dumitrescu a pregătit un desert – mille-feuille.
„Lipsește gustul, iar bucățile de ardei gras sunt mult prea mari tăiate” și „A venit uțin cam avariată”, „Totul are gust artificial”, au fost câteva critici ale invitaților la farfuriile celor trei echipe.
„Îmi aduce aminte de copilărie”, „Are un gust bine definit” și „Combinația de sosuri a fost divină”, au fost câteva aprecieri ale piloților.
Urmăriți ce păreri au avut piloții, dar și cei trei chefi despre farfuriile prezentate, clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.