Antena Căutare

Prima jurizare. Matinalii nu mai sunt atât de veseli în fața mâncării: „E naşpa rău de tot. Peştele e crud!”

„Cei care degustã astãzi sunt o familie mare şi destul de veche, celebrã. Este familia Neatza cu Rãzvan şi Dani!”, le-a spus Gina celor trei echipe, spre marea bucurie a Danielei Crudu.

„Cei care degustã astãzi sunt o familie mare şi destul de veche, celebrã. Este familia Neatza cu Rãzvan şi Dani!”, le-a spus Gina celor trei echipe, spre marea bucurie a Danielei Crudu. „Îi cunosc destul de bine. Am prezentat meteo trei ani la ei. Am stat lângã Vlãduţ, ştiu ce le place şi ce nu le place!”, va dezvãlui Daniela Crudu. Şi chef Dumitrescu se va declara surprins: „E un juriu pretenţios pentru ce vreau eu sã fac, dar mizez pe faptul cã toţi suntem români”.

„Chefii noştri au schimbat cele mai multe pãreri despre cum se gãteşte şi se pune mâncarea în farfurie în România. Au fãcut o mare schimbare, trebuie sã recunoaştem!”, a mãrturisit Dani Oţil, înainte de degustare.

Daniela Crudu a căzut rău în timpul probei de la Chefi la Cuțite! S-a lovit în timp ce alerga cu creveții... Oltenia, eterna Terra Nova! Prima probă se încheie cu o mare surpriză. Echipa mai slab cotată, triumf senzațional!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x