Antena Căutare

Proba amuletei bonus a fost câştigată de Sorin Bontea! Ce a făcut-o pe Anne Ampawan să îl aleagă pe el

Chef Sorin Bontea a ieşit învingător în lupta pentru amuleta ce îi oferă bonusul cu numărul 5 din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chef Sorin Bontea a ieşit învingător în lupta pentru amuleta ce îi oferă bonusul cu numărul 5 din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Bonusul cu numărul 5 îi va oferi lui Sorin Bontea posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul din celelalte echipe, doar după ce se aleg echipele finale.

Mai exact, în timpul oricărei confruntări pe echipe, structura trupelor de bucătari se poate schimba în funcție de strategia celui care deține această amuletă extrem de valoroasă.

Cei trei chefi au fost provocați să pregătească un preparat ce se află pe lista neagră a lui Cătălin Scărlătescu – clătite.

„Clătita însăși este plină de arome. Asta m-a determinat să o aleg”, a spus chef Anne Ampawan, care i-a jurizat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Apariție ieşită din comun la „Chefi la cuţite”! „Am venit pentru că sunt nemăritată. Poate mă vede și pe mine un domn”... CONCURS! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu fac spectacol cu tigaia Regis Stone! Câștigă și tu una...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x