Antena Căutare

Dezvăluiri picante despre noul sezon Chefi la Cuțite. Gina Pistol dă detalii din culisele celei mai iubite emisiuni culinare care începe în această seară, de la 20:30

Trecem de la un sezon la altul şi nu doar din punct de vedere meteorologic. Avem un nou sezon din Chefi la cuţie. Al optulea. Sunt multe surprize pe listă.

Spre exemplu: noua ediţie se va servi. în porţii generoase. Aveţi mai exact trei întâlniri, pe săptămână, cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Prima reîntâlnire este, în această seară, de la ora 20.30, evident, pe Antena 1.

"Aștept cu nerăndare acest sezon, pentru că de fiecare dată după ce terminăm de filmat un sezon, spun: "Doamne, cum a fost sezonul ăsta!". Și de fiecare dată, următorul este și mai spectaculos și mai delicios și mai bun. Iar acest sezon, credeți-mă, va fi pe placul tuturor!", spune Gina.

Ștefan Bănică cu fiul lui la Chefi la Cuțite

"Pe lângă alte surprize de acest gen, da, a fost și Ștefan cu băiatul lui! S-au descurcat... mai bine nu vă zic! Nu vă mai zic.. Loredana, Speak și Ștefania, o grămadă de surprize! Și pe lângă persoanele cunoscute, sunt și personaje, concurenți foarte mișto cu povești de viață și super simpatici. O să fie un sezon foarte frumos!", spune Gina.

Mai multe amulete în noul sezon, tensiunea dintre Chefi crește

"Ce vă pot spune sigur, în acest sezon am mai multe amulete de dat... deci, credeți-mă, până și eu îmi doream acele amulete! Sunt niște amulete pe care e foarte important să le ai tu și să nu le aibă ceilalți și vă dați seama că de aici a început nebunia. Și când ți-e lumea mai dragă, unul dintre colegii tăi simpatici scoate o amuletă.", povestește Gina.

Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 Chefi la Cuțite... Cum arăta Gina Pistol în sezonul 1 “Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x