Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Kani (Andrei Hîncu) și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final. Concurenții ajunși în semifinală așteaptă acum, cu sufletul la gură, să descopere ce probe trebuie să înfrunte.

Kani (Andrei Hîncu) și-a făcut o schimbare de look în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Kani (Andrei Hîncu) și-a făcut o schimbare de look în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Chefi la cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România. Aventura culinară se apropie cu pași repezi de final și milioane de români așteaptă acum cu sufletul la gură să descopere cine va pune mâna pe marele trofeu al sezonului 8!

Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzată miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Până atunci însă, cei nouă concurenți rămași în competiție trebuie să treacă prin alte probe de foc, pentru a arăta cine este cel mai bun dintre cei buni.

Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare de look în semifinală

Vă reamintim că, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei.

citește și:Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Kani (Andrei Hîncu), schimbare de look în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Kani (Andrei Hîncu), schimbare de look în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Întorși în bucătărie, cei nouă semifinaliști au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce surprize le-a pregătit frumoasa Gina Pistol, de data aceasta.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Un detaliu surprinzător a fost faptul că Andrei Hîncu din echipa lui Florin Dumitrescu, zis și Kani, și-a făcut apariția cu un look schimbat. Juratul îndrăgitului show culianar a remarcat imediat faptul că tânărul din echipa sa a venit cu ceva nou.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

„Lupul își schimbă părul dar năravul ba. De fapt, nu mi-am schimbat look-ul, așa arăt eu, doar că până acum nu am avut timp să am grijă de fața mea, iar acum, pentru semifinală…Oricum nu e stres pentru mine, mai departe de atât nu pot să ajung, sunt relaxat, sunt fericit”, a dezvăluit Kani, mulțumit că a ajuns în semifinala din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Zanni de la Chefi la Cuțite, plin de fire electrice într-un pictorial spectaculos. Ce face după eliminarea din show... Chefi la cuțite semifinala 2020. Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă! Cum a apărut vedeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x