Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții s-au revăzut cu persoanele dragi. Ce a urmat în platou: „Mama mia!”

A doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, a venit cu o surpriză de proporții uriașe pentru concurenți. Aceștia au rămas fără cuvinte când ușile bucătăriei s-au deschis și i-au văzut pe cei dragi lor.

colaj foto cu gina pistol si madalina cafadaru la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenții ajunși în semifinala Chefi la cuțite sezonul 10 și-au revăzut rudele și prietenii în ediția 39 a emisiunii | Antena 1

Lupta pentru locul din finala sezonului 10 Chefi la cuțite nu se încheie aici! Concurenții se vor confrunta din nou în a doua probă din semifinală, care s-a anunțat a fi una de-a dreptul spectaculoasă.

Gina Pistol a revenit în fața concurenților pentru a le da o veste neașteptată: „A trecut una, au mai rămas două! Mai aveți 2 pași. Dragii mei, urmează o probă la care va trebui să faceți câte 6 farfurii, mai ales că nu o să fiți singuri”.

Cum au reacționat concurenții când și-au văzut persoanele dragi în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022

Anunțul prezentatoarei TV a pus pe toată lumea pe gânduri, însă situația a luat o întorsătură senzațională atunci când soția lui Paco a intrat în platoul emisiunii. Prezența ei a încins spiritele și l-a făcut pe concurent să radieze de fericire.

„Mama mia! Era nevasta mea. Nu mă așteptam să vină, pentru mine a fost cea mai mare surpriză”, a spus Paco vizibil emoționat.

Întâlnirea dintre concurent și soția lui a fost una copleșitoare. Acesta și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un cloș

De altfel, Oxi o să fie ajutată în bucătărie la cea de-a doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite de către cea mai bună prietenă a ei, Corina. Mai mult decât atât, reacțiile neașteptate ale concurenților nu au întârziat să apară. Mădălina Cafadaru s-a aruncat în genunchi când și-a văzut fiica intrând pe ușă.

Lui Gabriel nu i-a venit să creadă când ușile s-au deschis, iar soția lui a pășit în platoul emisiunii. Concurentul a început să plângă instant în timp ce își îmbrățișa partenera: „Mă așteptam la oricine, dar nu la soția mea”.

Gigi Burger a fost luat prin surprindere de apariția iubitei sale de atunci. De asemenea, Raluca Todea o să gătească alături de soțul ei, în timp ce Dan Manciu va fi ajutat de mama lui.

Florica o să primească o mână de ajutor în cea de-a doua probă a semifinalei de la fratele său. Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a trăit o adevărată surpriză când și-a văzut cei doi copii.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă în ultimul battle. Ce „lovitură” au primit echipele adverse

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au gătit concurenții. Când au privit farfuriile, chefii au trăit o sur... Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x