Antena Căutare

Acestea sunt farfuriile care îi vor desemna pe finaliști: "Ne-a stins lumina cu preparatul ăsta"

Cei mai talentați cinci bucătari care au demonstrat că merită tunica primită din partea chefilor au ajuns la un singur pas de cel mai important moment al sezonului șase, marea finală „Chefi la cuțite”. Aflați în fața ultimelor cinci farfurii, cele care vor desemna finaliștii, chefii sunt copleșiți și ei de emoție.

Cei mai talentați cinci bucătari care au demonstrat că merită tunica primită din partea chefilor au ajuns la un singur pas de cel mai important moment al sezonului șase, marea finală „Chefi la cuțite”. Aflați în fața ultimelor cinci farfurii, cele care vor desemna finaliștii, chefii sunt copleșiți și ei de emoție.

Maria Burlacu, Andrei Balasz și Cătălin Bădici sunt cei trei reprezentanți din echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu ce s-au calificat în ultima provocare din semifinală. După două sezoane în care nu a avut concurenți în ultima etapă a concursului, acum, cu un singur pas înaintea finalei, chef Scărlătescu se bucură de majoritate numerică.

De celaltă parte, bucătarii în tunici galbene vor lupta contra rivalilor Silviu Nedelea și Mihai Munteanu, concurenți din echipa albastră condusă de Sorin Bontea.

În ultima probă a semifinalei, chefii au jurizat pentru ultima dată farfuriile concurenților. Aceștia au avut de preparat un ”signature dish” pentru a cuceri definitiv papilele gustative ale chefilor și pentru a încerca să câștige un loc în marea finală.

Cine vor fi cei trei care se vor lupta pentru marele trofeu al sezonului 6 "Chefi la cuțite"?

Chefii Bontea și Scărlătescu, în cursă către finala sezonului șase... Finală galben-albastră! Ei sunt cei trei finaliști care luptă pentru trofeul sezonului 6 "Chefi la cuțite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x