Antena Căutare

Chef Bontea: „Prima probă de semifinală ne umple de spume!” Nervii ating cote maxime în bucătărie

Lupta aprigă a sezonului șase „Chefi la cuțite” continuă, căci în semifinală au ajuns zece bucătari, iar cu toții se află la doar câțiva pași de premiul de 30.000 de euro și de titlul mult râvnit.

Lupta aprigă a sezonului șase „Chefi la cuțite” continuă, căci în semifinală au ajuns zece bucătari, iar cu toții se află la doar câțiva pași de premiul de 30.000 de euro și de titlul mult râvnit.

Semifinala „Chefi la cuțite” îi trece pe concurenți prin trei teste culinare pline de adrenalină, la finalul cărora, trei dintre cei mai talentați bucătari ce au trecut pragul emisiunii în cel de-al șaselea sezon se vor califica în marea finală.

Semifinala sezonului 6. Spuma, ingredientul principal din prima probă

Battle-urile s-au încheiat, iar în această etapă munca de echipă devine o luptă individuală din care doar cei mai talentați vor triumfa. Prima provocare a serii aduce numeroase emoții, atât pentru cei zece concurenți, cât și pentru chefi, mai ales în momentul în care Gina Pistol anunță tema celei dintâi probe a semifinalei.

Spuma va fi ingredientul principal din preparatele lor, ceea ce îl face pe chef Bontea să exclame, nervos: „Prima probă de semifinală ne umple de spume!”

Un fost concurent de la emisiunea „Chefi la cuţite" a cucerit Parisul! Francezii dau și 15 euro pentru micii române... Chef Bontea izbucnește: "Nu ai cum să-i dai nota 1! E o mizerie!" Foștii concurenți îi scot din minți pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x