Antena Căutare

O farfurie cu punctaj maxim și lovitură cruntă pentru Bontea. Trei concurenți eliminați după prima probă a Semifinalei!

Rezultatul primei probe a semifinalei din sezonul 6 "Chefi la cuțite" aduce dublă emoție: trei concurenți au fost eliminați, iar unul dintre cei rămași a stabilit un record pentru emisiune.

Rezultatul primei probe a semifinalei din sezonul 6 "Chefi la cuțite" aduce dublă emoție: trei concurenți au fost eliminați, iar unul dintre cei rămași a stabilit un record pentru emisiune.

Pentru prima dată în șase sezoane, un bucătar a reușit să pună în fața juraților o farfurie-record. Maria din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu a obținut punctaj maxim cu preparatul său, în prima probă de semifinală și a marcat o premieră, căci niciun alt candidat nu a reușit această performanță până acum.

Concurenți eliminați după prima probă a Semifinalei: Doi din echipa albastră, unul din cea galbenă

După bucuria adusă de farfuria de top, au venit și veștile mai puțin bune. În urma jurizării, Gina Pistol a anunțat că pleacă acasă trei concurenți. Cei eliminați sunt Valentin Dumitrescu și Sorin Stan, din echipa albastră și Ana Crudu, din echipa galbenă.

Astfel, chef Bontea pierde doi concurenți importanți, chef Scărlătescu rămâne fără un om, iar chef Dumitrescu are de ce să se bucure, căci oamenii lui rămân în echipă completă în următoarea probă a semifinalei.

Chef Bontea izbucnește: "Nu ai cum să-i dai nota 1! E o mizerie!" Foștii concurenți îi scot din minți pe chefi... Încă o șansă pentru a ajunge în marea finală! Cei șapte concurenți care merg mai departe, în lacrimi după mesajele de în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x