Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Chefii au decis! Cine sunt concurenții care se luptă în acest sezon!

 

După îndelungi probe de Bootcamp și o ultimă provocare ce a scos peri albi celor 45 de concurenți rămași în concurs, cei trei chefi sunt acum nevoiți să decidă cine merge mai departe! 

După ce în urma primei probe de Bootcamp au mai rămas doar șaizeci din 120 de concurenți, chefii au lansat o nouă provocare! Bucătarii au fost nevoiți să își etaleze talentul culinar la proba de pane și, în urma verdictului, doar 45 de concurenți au mers mai departe!

 

Apoi, la următoarea probă, cei norocoși au intrat în bucătăria „Chefi la cuțite” și au pregătit un tapas așa cum s-au priceput ei mai bine, adică un aperitiv în stil spaniol.

La finalul celor șaizeci de minute de lucru, concurenții au prezentat rețetele la degustare și apoi au așteptat, cu sufletul la gură, verdictul.

Din cei 45 rămași în concurs, doar 15 vor intra azi într-o echipă!

Pe parcursul jurizărilor pe nevăzute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit fiecare câte un cuțit de aur unui concurent talentat, iar această șansă le-a asigurat celor trei norocoși un loc în echipele finale.

Așadar, din cele 18 locuri disponibile, câte 6 pentru fiecare echipă, 3 au fost deja ocupate de Maria Burlacu, Silviu Nedelea și Alex Ilinca. 

Cine sunt norocoșii din sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” care au o ultimă șansă de a primi un loc în cele trei echipe?

 

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI