Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Delia a fost bărbat, acum e femeie și are iubit: "La vârsta de 18 ani am început tratamentul cu hormoni ca să devin femeie"

Sunt un cuplu în viața reală, iar la "Chefi la cuțite" au venit să gătească împreună. Doar că au o poveste aparte, ce stârnește curiozitate.

Sunt un cuplu în viața reală, iar la "Chefi la cuțite" au venit să gătească împreună. Doar că au o poveste aparte, ce stârnește curiozitate.

Delia Rexa și Fernando Apostolescu sunt iubiți, însă Delia n-a fost mereu... Delia. Concurenta susține că la vârsta de 18 a decis să devină femeie, astfel a început tratamentul cu hormoni.

"Atunci când le-a spus alor mei că eu nu mă simt bine în corp de bărbat, tata nu a avut o reacție bune. Dar chiar și așa, eu trebuia să devin femeie. Eu mă simțeam femeie", povestește Delia.

Cât despre relația lor, Fernando povestește că a știut încă de la început că Delia este bărbat la origini, dar că acest aspect nu a stat în calea relației lor.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube