Antena Căutare

S-a spart ghinionul! Chef Scărlătescu nu mai e "fraierică": A câștigat cea de-a zecea amuletă

E cea de-a zecea bătălie a chefilor a ascuțit și mai tare cuțitele, căci jurizările pe nevăzute se apropie cu pași repezi de final. Amuleta cu numărul 10, ce a repus în joc un avantaj extrem de valoros, deținut deja de Florin Dumitrescu, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu. 

E cea de-a zecea bătălie a chefilor a ascuțit și mai tare cuțitele, căci jurizările pe nevăzute se apropie cu pași repezi de final. Amuleta cu numărul 10, ce a repus în joc un avantaj extrem de valoros, deținut deja de Florin Dumitrescu, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu.

”Dacă este eliminat un concurent din echipa ta, ai dreptul să-l salvezi și să alegi alt concurent, tot din echipa ta, care să plece acasă”, este beneficiul obținut de Cătălin, pentru care, în sfârșit, s-a spart ghinionul, căci avea o singură amuletă câștigată.

Dumitrescu se află în topul clasamentului cu patru bonusuri câștigate, la egalitate cu Sorin Bontea. Cel care le-a degustat preparatele a fost chef Cătălin Petrescu, invitatul special la jurizare, care a ales.

"Băi, e africancă și e frumoasă rău!" Edna, mulatra adoptată de România, le-a dat chefilor să mănânce pește cu... "Aș vrea să fiu primul copil care intră în echipe!" La 11 ani, Alex a lăsat desenele animate pentru a-l urmări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x