Antena Căutare

Note mici și critici dure! Starterul, prima farfurie din meniu, jurizată de cei 11 bucătari

11 bucătari de elită sunt gata să ofere verdictul corect în marea finala a sezonului 6 "Chefi la cuțite". Printre ei se află Nicolai Tand, Orlando Zaharia și Antonio Passarelli.

11 bucătari de elită sunt gata să ofere verdictul corect în marea finala a sezonului 6 "Chefi la cuțite". Printre ei se află Nicolai Tand, Orlando Zaharia și Antonio Passarelli.

Cele trei farfurii trebuie să fie perfecte, astfel că finaliștii, dar și cei aleși să le vină în ajutor, pun la bătaie toate cunoștințele acumulate pe tot parcursul sezonului, dar și talentul lor culinar, pentru ca totul să iasă ca la carte.

Primul fel, starterul, este adus în fața juriului, care degustă cele trei preparate. Unii lauda gustul, alții consistența, însă nu lipsesc nici criticile. "Ce caută acel ingredient lângă peștele marinat?", se întreabă unul dintre bucătari, care oferă și o notă destul de mică.

Competiția este strânsă și mai sunt alte două jurizări, main-course-ul și desertul.

Scărlătescu și Bontea dau ultimele indicații. Chef Cătălin e nemulțumit: "Eu vreau mai mult timp în bucătărie, am d... Main course-ul, felul principal din meniu, în fața celor 11 jurați. Laudele nu contenesc: "Arată senzațional!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x