Antena Căutare

Cum, mă, să faci senzație cu niște morcovi?? "Este o farfurie senzațională. Salata asta... Doamne, cât de bună e!"

Jurizările pe nevăzute se apropie cu pași repezi de final, motiv pentru care concurenții vin și mai hotărâți să pună sub cloșuri printre cele mai interesante preparate. 

Jurizările pe nevăzute se apropie cu pași repezi de final, motiv pentru care concurenții vin și mai hotărâți să pună sub cloșuri printre cele mai interesante preparate.

Gheorghe Roșca are 28 de ani, i se zice Gicu și este antreprenor în Iași. Are o afacere de succes, produce tot felul de salate, în special din legume și spune că nu are niciun feedback negativ. "Ideea a venit, alaturi de soția mea, odată ce am ajuns în grădina bunicii și am văzut cât de multe legume are. (...)Timp de doi ani am dat doar la răzătoare", explică Gicu.

Concurentul are emoții, dar la fel de multă încredere are și în sine. A ales un preparat special, mușchi de vită în sos de rodii cu salată de morcovi picanți.

"Farfuria arată senzațional de bine", este prima impresie pe care i-o lasă lui chef Scărlătescu. Aprecierile continuă, cu cât gusturile sunt mai bine descoperite de cei trei jurați. "Salata asta de morcovi este... Doamne, cum este!", exclamă și Dumitrescu. Deci, Gicule, numai de bineee!

Un preparat tradițional african, sub cloșurile „Chefi la cuțite”... Chefii se bat în "ouă"! Cea de-a zecea amuletă își caută câștigătorul. Scărlătescu: "Ăstia au impresia că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x