Horia Brenciu și orchestra au început jurizarea „cu cântec” a preparatelor! „Noi nu am venit aici pentru mâncare, am venit pentru tine, Gina!”

În această seară, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe au fost Horia Brenciu și orchestra sa. Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față:  ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la „Chefi la cuțite”.

În această seară, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe au fost Horia Brenciu și orchestra sa. Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față: ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la „Chefi la cuțite”.

Horia Brenciu și orchestra sa își fac încălzirea înainte de întâlnirea cu cele trei feluri preparate de echipele chefilor.

„Vreau să își spun sincer un lucru: noi am venit aici pentru tine”, i-au transmis artiștii Ginei Pistol. Acesta a fost și momentul în care emoția s-a putut citi clar pe chipul ei: „Este cel mai frumos pe care l-am primit vreodată!”

Chefii, din bucătărie, au simâit nevoia să își facă simțită prezența. A urmat un schimb „savuros” de versuri!

Când a venit momentul să jurizeze preparatele, părerile au fost împărțite. Desertul echipei galbene a uimit prin plating și îmbinarea perfectă de arome, un alt preparat a impresionat prin rafinament, iar al treilea părea „cea mai lucrată farfurie”.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri