Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Alex Spiridon, fratele spiritual al „Pictoriței de la castel” i-a aruncat în culmile disperării pe chefi! „Ați vorbit foarte urât!”

 
+2 click pentru
galerie

Alex Spiridon, prieten foarte bun cu Mariana Calfa, vrea să treacă în etapa următoare. Concurentul își dorește din partea juraților măcar două cuțite, pe care vrea să îi impresioneze cu o rețetă astrală.

Se zice că cine se aseamănă, se adună. Mariana Calfa, „pictorița de la castel”, nu a venit singură la „Chefi la cuțite”. Prietenul ei, Alex Spiridon, este un spirit boem, o fire explozivă!

La cât este de extravagant, preparatul ales de Alex este unul foarte cuminte: ciulama cu piept de pui și ciuperci cu mămăliguță.

Off, cu ce să începem când vorbim despre Alex Spiridon? Este olimpic la limba română, autorul a șapte cărți în stil portmodernism și fratele spiritual al Marianei Calfa, jurnalist, textier, compozitor...are o viață foarte grea, după cum spune el. 

Schimbul de replici cu cei trei chefi a fost incendiar! De la lecții de limbă franceză, până la discuții filosofice despre reîncarnare, trebuie să vezi cu ochii tăi ca să crezi tot ce s-a întâmplat în platou!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI