Căutare Live

În această seară, culorile vor hotărî soarta echipelor „Chefi la cuțite”. Horia Brenciu și orchestra sa vor fi jurații probei „Culori în farfurie”

"Culori în farfurie" este tema primei probe, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente este chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe. Iar verdictul îl vor da invitaţi speciali. Horia Brenciu şi orchestra sa vin să jurizeze confruntarea pe echipe din această seară.

Începe o nouă rundă de confruntări la „Chefi la cuțite”. În această seară, tema preparatelor este ”Culori în farfurie”, iar verdictul îl vor da invitaţi speciali. Horia Brenciu şi orchestra sa vin să jurizeze confruntarea pe echipe din această seară!

Urmează o ediție frumoasă, colorată și spectaculoasă la „Chefi la cuțite”.

„Culori în farfurie” este tema primei probe, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente este chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe.

Culori în farfurie poate pune oricine, dar trebuie să aibă și gust”, este de părere Mihai Munteanu-Munti.

Invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe sunt Horia Brenciu și orchestra sa. Chef Florin Dumitrescu este convins că are un avantaj, pentru că le știe gusturile: „Sunt niște oameni foarte interesanți, foarte frumoși. Dar eu îi știu și culinar! Se așteaptă la mâncare normală, pe care să o poată recunoaște.”

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chef Bontea a scos amuleta de care se temeau toți! Chef Dumitrescu și-a pierdut Cuțitul de Aur: „Mă scoate din minți ale...
Ultimele știri