Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Începe bătălia pentru ultima amuletă a sezonului! Amuleta de aur poate să ia dreptul unui chef la vorbit: „Nu e grav ce se poate întâmpla, e foarte grav!”

 
+4 click pentru
galerie

Să înceapă lupta pentru ultima amuletă de la „Chefi la cuțite”, una care pune la tăcere adversarul. Miza este incendiară!

Amuleta cu numărul 12 e de aur! Ai puterea să îl blochezi pe unul dintre chefi la una dintre probe timp de douăzeci de minute. Cel blocat nu va avea voie să vorbească”, aceasta este abilitatea specială pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor lupta în această seară.

După formarea echipelor, în battle-urile din bucătăria ”Chefi la cuțite”, cei trei jurați nu au voie să guste sau să gătească alături de concurenți, ci doar să dea indicații, iar această amuletă va putea fi folosită special pentru a bloca acest atu: ”Asta e de câștigat, pentru că e foarte bună…Nu e grav ce se poate întâmpla, e foarte grav. Poți să blochezi pe cineva la începutul probei sau la finalul probei. Avem fluturi în stomac de la amuleta aceasta.”, au mărturisit cei trei.

Pentru ultima amuletă, cei trei chefi se vor întrece în „amuse bouche” – o pregustare, o degustare a unui fel din meniu, într-o variantă foarte mică. „Amuse bouche” trebuie să fie puțin spicy, să-ți încânte papilele gustative și să-ți deschidă pofta de mâncare.

Juratul invitat la degustare este ”un bun prieten al celor trei, un om ce îi cunoaște ca în palmă – Marian Cernat!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI