Antena Căutare

Îl cheamă tot Dumitrescu, doar că-i varianta mai tânără, dă BACUL anul ăsta! Bontea: "Ești plin de talent! Bravo!"

Până în acest moment cei trei chefi au degustat zeci de preparate delicioase, iar acum se află în fața ultimelor farfurii din etapa jurizării pe nevăzute. 

Până în acest moment cei trei chefi au degustat zeci de preparate delicioase, iar acum se află în fața ultimelor farfurii din etapa jurizării pe nevăzute.

Ultimii concurenți își incearcă norocul la bancul de lucru, iar printre ei se află și Valentin Dumitrescu, un tânăr de doar 18 ani care are un vis măreț, acela de a deveni bucătar.

Poate că nu e întâmplător că poartă același nume de familie cu cel al lui chef Florin și poate că România ca avea doi chefi Dumitrescu în viitorul apropiat. La asta visează tânărul care s-a prezentat în fața juraților cu un preparat special, vită de Tibet Black Angus.

"Rețeta asta o prepar zilnic la restaurantul unde lucrez pe timp de vară, când sunt în vacanță. E cea mai cerută", povestește Valentin.

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie, precum cea folosită în emisiunea „Chefi la cuțite”!... Ultimul cuțit de aur vine de la cel mai aprig jurat! Bontea l-a "ochit" pe Alex Ilinca și-l trimite direct în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x