Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

„Pictorița de la castel” a adus un preparat din alte dimensiuni! „Primesc informații de la Dumnezeu și demoni, pe care le transpun pe pânză”

 

Mariana Calfa, pictorița de la castel, aduce informații din altă dimensiune prin tablourile sale. Concurenta susține că a pictat chiar și demoni! Oare ce mesaje va ascunde în preparatul de la „Chefi la cuțite”?

Mariana Calfa, cunoscută ca „Pictorița de la castel” arre 47 de ani și este, așa cum reiese și din „poreclă” artist plastic. Dar nu orice fel de artist. Ea primește informații din alte dimensiuni, uneori chiar de la Dumnezeu, pe care le transpune pe pânză.Toate mesajele pe care le primește prevestesc Apocalipsa. Mariana spune că o dată a fost vizitată de un demon.

Pasiunea ei pentru artă a început când avea 4 ani. Atunci, a acoperit toți pereții casei mamei ei cu desene. Ca să nu rămână fără pereți, s-a mutat într-un castel cu 30 de camere, care, după moartea ei, se va transforma într-un muzeu.

Dar castelul nu are prinț! Mariana pune singurătatea ei pe seama faptului că este foarte pretențioasă. „Am nevoie de un bărbat cuminte, care să nu mă împingă pe scări...”, a explicat Mariana Calfa. 

În fața chefilor, Mariana a adus un orez thailandez cu creveți. Garantat, nu vreți să ratați momentul „Pictoriței de la castel”, din materialul video de mai jos:


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI