Antena Căutare

Invitați speciali în platoul "Chefi la cuțite"! Nea Mărin și familia sa au jurizat farfuriile celor trei echipe

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă la ”Chefi la cuțite”, iar în apropierea Crăciunului la masa jurizării au ajuns invitați cu totul speciali. Nea Mărin și familia sa sunt cei care au degustat farfuriile celor trei echipe și sunt gata să dea verdictul în confruntarea a doua.

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă la ”Chefi la cuțite”, iar în apropierea Crăciunului la masa jurizării au ajuns invitați cu totul speciali. Nea Mărin și familia sa sunt cei care au degustat farfuriile celor trei echipe și sunt gata să dea verdictul în confruntarea a doua.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și echipele lor au pregătit trei farfurii tradiționale pentru a le încânta papilele gustative.

Însă tradiționalul probei a venit cu o răsturnare de situație, pentru că bucătarii au avut de pregătit dish-uri festive ținând cont de specificul culinar a trei țări diferite. Bontea și echipa albastră au pus în farfurie preparate tradiționale românești, Dumitrescu și cei roșii au avut Crăciun american, în timp ce Scărlătescu și galbenii lui au gătit franțuzește.

Chefii sunt șocați! Ana Maria Crudu s-a rujat chiar în timpul probei: "Am muncit mult și mi s-a dus rujul"... Crăciunul e roșu, chiar și la americani! Chef Dumitrescu și echipa sa au câștigat proba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x