Antena Căutare

O fostă bonă filipineză îi "pune pe jar" pe chefi: "Încep să-mi dea lacrimile. Cu ce a umplut melcii?"

Borin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își împart ultimele cuțite din sezonul 6 și puțin ne mai desparte de prima probă din etapa eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Borin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își împart ultimele cuțite din sezonul 6 și puțin ne mai desparte de prima probă din etapa eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Dar până atunci o avem în față pe Rizdee de Vera, care vine tocmai din Filipine. Nu este străină de emisiune, asta pentru că a mai fost la noi sezonul trecut. De data aceasta, însă, vrea cele trei cuțite.

Concurenta susține că gătitul este cel mai relaxant lucru pentru ea, iar asta o face să-și dorească enorm ca într-o zi să devină bucătar chef. Crede că un loc în una dintre echipele celor trei jurați i-ar îndeplini visul, așa că se prezintă încrezătoare în platou, cu un preparat cu totul inedit, melci picanți.

Mașinute, jocuri pe calculator? Nici vorbă! Ei se "joacă" în bucătărie! Doi puști fac deliciul chefilor... CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie, precum cea folosită în emisiunea „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x