Chefi la cuțite

Silviu Nedelea a trăit un moment regal! A gătit pentru cele mai mari personalități ale lumii, dar Regele Mihai a fost „meseanul carierei sale”

 
+2 click pentru
galerie

Silviu Nedelea are 38 de ani și este de meserie bucătar. Din preparatele sale au mâncat personalități marcante ale lumii, inclusiv Regele Mihai, momentul de aur al carierei sale.

George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel sunt doar câteva dintre celebritățile pentru care a gătit Silviu. Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soția și copilul!

Botezul de foc l-a primit la Casa Capșa, unde a fost „ucenic” timp de cinci ani. De acolo, parcursul lui profesional l-a dus până în Japonia, ia apoi, pe ecranele de TV din România, fiind gazda unuia dintre primele cooking show-uri de la noi.

Se declară un fan al bucătăriei asitice, așa că a ales să prezinte la „Chefi la Cuțite” un platou de sushi, reinterpretat

„Pentru mine, bucătăria înseamnă totul. I-am explicat și soției, știu sigur că s-a supărat, dar bucătătria este numărul 1 pentru mine.”

Preparatul arată într-un mare fel! „E sushi master!”, au spus chefii. Punctul culminant al întâlnirii a fost momentul în care chef Florin Dumitrescu a scos mult râvnitul CUȚIT DE AUR! Felicitări, Silviu!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI