Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Ultima amuletă a sezonului a fost câștigată! Ce chef va putea vorbi liniștit și cine va avea obligația să tacă în momente cheie?

 
+2 click pentru
galerie

Ultima amuletă a fost câștigată! Un singur preparat a atras atenția juratului invitat pentru a alege cel mai bun „amuse bouche”. Cum arată clasamentul final al amuletelor?

Amuleta cu numărul 12 e de aur! „Ai puterea să îl blochezi pe unul dintre chefi la una dintre probe timp de douăzeci de minute. Cel blocat nu va avea voie să vorbească”​, de aceea miza acestei ediții este uriașă!

După formarea echipelor, în battle-urile din bucătăria ”Chefi la cuțite”, cei trei jurați nu au voie să guste sau să gătească alături de concurenți, ci doar să dea indicații, iar această amuletă va putea fi folosită special pentru a bloca acest atu.

După ce a analizat cele trei preparate ale chefilor, maestrul Marian Cernat a hotărât: câștigătorul ultimei amulete din acest sezon este Florin Dumitrescu, cu platoul său românesc reinterpretat!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI