Antena Căutare

Momentul adevărului. Chef Bontea îi spune lui Florin Dumitrescu care a fost motivul pentru care i l-a luat pe Silviu

Mișcarea lui chef bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față.

Mișcarea lui chef bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față.

Chef Bontea și-a folosit una dintre amulete și a luat „Cuțitul de aur” din echipa roșie, pe Silviu.

„Auzi, am și eu o întrebare...poți să te superi, poți să nu te superi. Băi Sorine, mi-ai luat un om, prima oară, pe Valentin, îți pleacă „Cuțitul de aur” și tu, în loc să îl lași pe Munti să strălucească o probă, că are capacitate, frate, doar tu nu îl vezi, i-l aduci pe altul peste el. De ce?”, a întrebat chef Dumitrescu.

„Mi l-ai luat pe Valentin, știind că mi-l doresc în echipă. L-ai luat back-up pentru „Cuțitul de aur”. Mi l-am luat pe Valentin acasă, că e băiatul meu și mi-l doream foarte mult și ți l-am dat înapoi pe Ovidiu, care a vrut la tine în echipă. am ajuns la ananghie și pentru că îl consider mai bun deât Maria, l-am luat”, a spus chef Bontea.

Tema probei de eliminare i-a lăsat mască pe concurenți: „Eu știu ce e flambat, doar că n-am făcut niciodată!”... Ana Maria Crudu a învățat să flambeze în timpul probei de eliminare! „Era să dau foc și la cameră la câta flacăra am făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x