Antena Căutare

Duncan Ridgley, paparazzo-ul care s-a îmbogățit urmărind-o pe Prințesa Diana: „În ziua în care a murit, eram foarte aproape”

Duncan Ridgley are 54 de ani, s-a născut în Londra, dar este maramureșan! Cum a ajuns un fotograf din Anglia să își mute toată familia în România și să participe la „Chefi la Cuțite”, vom afla, chiar de la Duncan!

Duncan Ridgley are 54 de ani, s-a născut în Londra, dar este maramureșan! Cum a ajuns un fotograf din Anglia să își mute toată familia în România și să participe la „Chefi la Cuțite”, vom afla, chiar de la Duncan!

„Acum 14 ani, eu, soția mea și cei trei copii am părăsit Anglia. Am vrut să cumpărăm pământ în România, pentru un motiv pe care românii îl urăsc: Transilvania! Mă ocupam de turism și am crezut că va fi un punct de atracție pentru Europa de Vest”, povestește Duncan.

Ajuns acolo, nu a simțit că acolo era inima României. Când i s-a propus să viziteze Maramnureșul, nu a ezitat.

Duncan Ridgley, paparazzo-ul care s-a îmbogățit urmărind-o pe Prințesa Diana: „În ziua în care a murit, eram foarte aproape”

„Am fost acolo un weekend și ne-am îndrăgostit de loc.”

Din punctul lui de vedere, mâncarea românească se aseamănă foarte mult cu preparatele tradiționale englezești. Doar că gastronomia britanică s-a schimbat, primind multe influențe străine.

„În Anglia, cea mai comunistă farfurie este curry-ul indian. M-am gândit să vin aici și să le arăt oamenilor cum se gătește adevăratul curry indian.”

Duncan Ridgley, paparazzo-ul care s-a îmbogățit urmărind-o pe Prințesa Diana: „În ziua în care a murit, eram foarte aproape”

Povestea lui Duncan mai are o latură, una foarte interesanță. Așa cum am spus, Duncan este fotograf. În Londra, a lucrat ca paparazzo.

„Când ai 18 ani, ești un pic nebun, nu știi ce să faci cu viața ta. Ai tot felul de idei. Mi-am luat aparatul foto, era o prințesă pe nume Diana...”

Despre ziua în care Prințesa Diana a murit, Duncan lasă loc speculațiilor: „Nimeni nu știe ce s-a întâmplat... am fost foarte aproape, dar, la sfârșitul zilei, nimeni nu știe...”

Nici ei nu mai știu ce-au făcut! Liviu și Andrei versus chefii, confruntarea finală: „Știți de ce nu vrem cuțitele voast... Chef Scărlătescu, cu lacrimi în ochi! După ani de zile, a fost reunit cu cea căreia îi spunea „mamă”: „Ce fericire să te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x