Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Surpriză uriașă la Chefi la cuțite! Echipa FreeStay, juraţii celui de-al doilea battle din emisiune

Dupã o primã confruntare pe echipe şi un prim duel în care chef Cãtãlin Scãrlãtescu a pierdut deja primul om din echipa mov, seara de marţi le va aduce celor 20 de concurenţi rãmaşi în lupta pentru marele premiu o a doua confruntare pe echipe una în care tensiunea, emoţiile şi izbucnirile la bancul de lucru vor face pare din peisajul unui alte lupte încrâncenate.

Surpriză uriașă la Chefi la cuțite! Echipa FreeStay, juraţii celui de-al doilea battle din emisiune

Prima confruntare pe echipe a însemnat şi scoaterea din joc a nu mai puţin de trei amulete, astfel cã gândul juraţilor se îndreaptã invariabil şi într-acolo. „Avem amuletele care se pot întoarce oricând împotriva noastrã şi atunci e foarte important sã vedem cu ce obstacole gãtim!”, îşi va motiva chef Dumitrescu echipa, în vreme ce chef Bontea va trece la statistici: „Sper sã nu pãţesc aşa cum se întâmplã de fiecare datã: am câştigat o probã, a doua zi ai mei sunt praf, având impresia cã totul vine de la sine şi cã e uşor!”. Foarte greu însã îi va fi lui chef Scãrlãtescu, cel care deja a pierdut un om din echipa mov: „Colegii mei au câte şapte concurenţi în echipã, eu am doar şase şi nu vreau ca azi sã alerg dupã ei!”.

Echipa verde a lui Chef Sorin Bontea

Prima probã a celei de-a doua confruntãri se anunţã a fi una cel puţin bizarã, atât pentru concurenţi, cât şi pentru cei trei chefi. „Eu zic sã dedicãm aceste sezon libertãţii creative!”, le va spune Gina, care va completa:

„Aveţi 75 de minute la dispoziţie ca sã gãtiţi o ciorbiţã!”. De aici şi pânã la o primã ceartã în bucãtãrie între cei trei chefi pe tema ciorbelor nu a mai fost decât un singur pas. Prezentatoarea show-ului nu le-a lãsat însã mult timp la dispoziţie pentru asta: „Între timp, cât timp fierbe ciorbiţa, ca sã nu ne plictisim, puteţi sã faceţi şi un antreu!”. Cu douã teme aparent simple, dar foarte complicate şi ambigue, cei 20 de concurenţi vor fi nevoiţi sã porneascã lupta pentru evitarea duelului la bancul de lucru.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, alături de concurenți

Juraţii celei de-a doua confruntãri vor cântãri decisiv în alegerea ingredientelor, astfel cã atât concurenţii, cât şi cei trei chefi vor aştepta nerãbdãtori prezentarea Ginei: „În seara asta veţi gãti pentru trupa lui Florin Ristei, FreeStay! Aceastã trupã este foarte doritã la petreceri!”, le-a mai dat ea un pont înainte de a-i trimite la luptã.

Care sunt preparatele inedite pe care aceștia le vor pune în farfurii, ce echipe vor intra la duel şi cine este cel de-al doilea concurent care va pãrãsi competiţia Chefi la cuţite, telespectatorii Antena 1 vor afla disearã într-o ediție ce machează cea de-a doua confruntare pe echipe din cel de-al şaptelea sezon al celei mai iubite emisiuni culinare.

Trupa FreeStay, unde solist este Florin Ristei


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube