Antena Căutare

Primele imagini din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7! Ce reguli noi există

Mai sunt doar câteva minute până la semifinala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuţite! Cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie îşi ascut cuţitele pentru testul decisiv. Cel mai tensionat moment al sezonului 7 vine la pachet cu trei probe de foc!

Pentru prima oară, bucătarii vor găti pe cont propriu. Munca de echipă se transformă într-o luptă individuală în care doar cei mai talentaţi vor învinge şi îşi vor securiza un loc în marea finală, care va avea loc mâine seară.

SCHIMBĂRI ÎN SEMIFINALA CHEFI LA CUȚITE, SEZON 7

Doar trei probe îi mai despart pe concurenţi de marea finală a celui mai iubit show culinar. Una dintre ele: să recreeze "gustul de acasă" în farfurii ce îi reprezintă, menite să deschidă sufletul juraţilor speciali. O sarcină grea, având în vedere că regulile semifinalei Chefi la cuțite se schimbă pentru prima dată.

Munca în echipă a ajuns la final, aşa că cei trei maeştri ai gastronomiei îşi vor susţine concurenţii doar din culise.

Chef Bontea, care a câştigat cele mai multe trofee până acum, se bazează pe patru semifinalişti, chef Scărlătescu pe trei, în timp ce chef Dumitrescu intră în bătălia pentru marea finală cu doar doi bucătari.

Miza semifinalei şi jurizările dure îi vor copleşi pe concurenţi. Cei mai talentaţi concurenţi ne vor ţine cu sufletul la gură şi cu toate simţurile ascuţite.

Cine va trece de probele de foc din această seară şi cine intră în finala sezonului 7 Chefi la cuțite? Află marți, de la ora 20:00, la Antena 1!

CONCURS! Aceasta este utima șansă să poți câștiga o super tigaie din gama Regis Stone! Ce trebuie să faci... Lovitură neașteptată pentru concurenții Chefi la cuțite! Probă grea și reguli noi, în semifinală! „Trebuie să povestim, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x