Antena Căutare

WOW! Diana Munteanu, marea surpriză de la Chefi la cuțite! „Dacă tu erai alt concurent...”

E frumoasă, e sexy și...se pricepe extrem de bine la gătit! În a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 și-a făcut apariția Diana Munteanu!

E frumoasă, e sexy și...se pricepe extrem de bine la gătit! În a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 și-a făcut apariția Diana Munteanu!

Pasionată mai ales de bucătăria și de cultura grecilor, frumoasa Diana Munteanu a decis să vină la emisiune și să facă senzație cu o super rețetă de creveți saganaki.

A muncit contracronometru, a preparat totul cu ingrediente proaspete și a băgat mâncarea la cuptor. Și fiindcă emoțiile au fost mari, Diana Munteanu s-a mai apucat și de cântat și dansat grecește, cât timp s-a gătit preparatul!

Apoi a venit cel mai tensionat moment: jurizarea! Diana Munteanu a primit trei cuțite și reacții pe măsură, căci nimeni nu se aștepta ca ea să gătească atât de bine!

„Regret că nu ești alt concurent, ca să îți fi dat cuțitul de aur”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Cine a mai mâncat salată de sfeclă cu...ciocolată?! Cum au reacționat chefii când au gustat preparatul... Chefii, șocați de „prăjitura Petre Roman”! Au sunat-o pe mama concurentului și au aflat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x