Antena Căutare

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Proba din finala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite a ajuns la final și juriul, format din 11 din cei mai buni bucătari din România, a decis cine este câștigător!

Bobby Săvoiu, Alex Popa și Alexandru Comerzan au fost cei trei finaliști ai acestui sezon Chefi la cuțite și, alături de echipele pe care și le-au ales, ei au pregătit un starter, un main course și un desert de excepție, cu scopul de-a impresiona juriul și de-a obține note cât mai mari!

CINE A CÂȘTIGAT SEZONUL 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

Cel mai bun dintre cei buni primește premiul de 30.000 de euro și o farfurie de aur! A fost un sezon de poveste, presărat cu povești incredibile de viață, rețete delicioase și momente emoționante, greu de uitat.

„Ești senzațional, copile. Meriți pe deplin să te afli aici”, l-a lăudat Chef Scărlătescu pe cel căruia i-a dat, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur!

Bobby a fost și el lăudat pentru evoluția spectaculoasă, iar Alex Popa a auzit de la Chef Florin Dumitrescu cel mai neașteptat lucru:

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Chefi la cuțite, sezonul 7

Cei trei finaliști din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite

„Lasă cofetăria, uită de ea! Apucă-te de bucătărie și, dacă muncești, în zece ani ajungi în primii zece din România”

Pentru ultima oară din acest sezon, banda a început să meargă și a venit verdictul!

„Este cel mai stresant și cel mai măreț moment” (Chef Cătălin Scărlătescu)

Iar surpriza a fost uriașă: Alexandru Comerzan este câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite! A luptat cu toate forțele, a dat dovadă de ambiție, de mult talent culinar și de imaginație, iar toate aceste lucruri i-au adus o victorie pe cinste!

„Vã mulțumesc că mi-ați oferit o experiență senzațională în sezonul 7! Alex, ești fabulos, ești grandios, copile! Atât de mult mi-am dorit ca tu să câștigi! Bun venit în rândul bucãtarilor din Calea Lactee! 😁 #echipamov #winners #sezonul7” (Chef Cătălin Scărlătescu, pe pagina sa de Facebook)

A cedat psihic! Alexandru Comerzan, scandal uriaș cu Chef Scărlătescu! „Nu pot! Nu pot s-o fac”... Un sezon de poveste și o victorie colosală pentru Chef Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în finala emisiunii Chefi l...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x