Antena Căutare

Panică la Chefi la cuțite! Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău în emisiune și a venit ambulanța: „Mamă, e groasă...”

Momente de panică în sezonul 7 din emisiunea Chefi la cuțite! Ambulanța a venit de urgență pentru Chef Cătălin Scărlătescu. Juratului i s-a făcut rău în culise!

Momente de panică în sezonul 7 din emisiunea Chefi la cuțite! Ambulanța a venit de urgență pentru Chef Cătălin Scărlătescu. Juratului i s-a făcut rău în culise!

Chef Cătălin Scărlătescu a început să se simtă rău și a venit o ambulanță cu medici, care i-au luat tensiunea juratului, după ce acesta a acuzat că se simte rău.

„Cătăliniță, ți-e rău mă?...Ce te concentrezi, mă, să știi că nu ești la detectorul de minciuni (...) Mamă, e groasă...”, a glumit Chef Sorin Bontea pe lângă colegul său de platou, care între timp stătea cuminte pe canapeaua din culise, ca să îi fie luată tensiunea.

Rezultatul? Inițial a dat eroare, apoi a arătat o valoare de 17 cu 11, semn că Chef Cătălin Scărlătescu chiar avea toate motivele să se simtă rău. Să fie oare de la emoții sau de la prea multe preparate degustate?

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Chefi la cuțite ca să savurezi tot momentul, care s-a dovedit amuzant!

Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite. Chefii au fost surprinși de farfuria primită... Dorin și cea mai frumoasă lecție de viață! „M-au scos cu bodyguarzii din bucătărie...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x