Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Ruleta țărilor a adus migrene pentru Bontea și Scărlătescu! „Nu am gătit în viața mea...”

O nouă ediție a emisiunii a adus concurenților emoții uriașe! În cea de-a cincea confruntare pe echipe, Gina Pistol a adus în fața chefilor roata norocului. Fiecare echipă va găti în funcție de ce îi țară îi va pica la ruletă!

Ruleta țărilor a adus migrene pentru Bontea și Scărlătescu! „Nu am gătit în viața mea...”

De data aceasta, cele trei echipe nu s-au bucurat atunci când au văzut ruleta, fiindcă pe fiecare segment al acesteia nu se afla un ingredient, ci steaguri ale unor țări! Și sarcina de la Chefi la cuțite a fost mai mult decât clară: preparate din respectivele state!

Chef Sorin Bontea a fost primul care a învârtit ruleta și i-a picat Japonia. Nici Scărlătescu nu a avut alt noroc, fiindcă și lui tot Japonia i-a picat.

Doar lui Chef Florin Dumitrescu parcă i-a surâs norocul, căci el a primit Italia, o țară pe care o cunoaște foarte bine din punct de vedere al preparatelor culinare! Să fie oare acesta un avantaj?

Rămâne de văzut cât de bine se vor descurca, de data aceasta, concurenții emisiunii Chefi la cuțite!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube