Antena Căutare

Lovitură în corason pentru concurenți! Ispitele trebuie mulțumite! Scărlătescu: „Dacă nu am fost eu la Insula iubirii, atunci...”

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a adus concurenților o surpriză de zile mari și o probă ieșită din comun!

Lovitură în corason pentru concurenți! Ispitele trebuie mulțumite! Scărlătescu: „Dacă nu am fost eu la Insula iubirii, atunci...”
Ispitele de la Insula iubirii vin la Chefi la cuțite

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite și, zâmbitoare, a anunțat că cele trei echipe vor primi o probă la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Street Food! Și surpriza cea mare abia apoi a urmat, atunci când concurenții au aflat că preparatele vor fi degustate de ispitele de la emisiunea Insula iubirii!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru el urmează o bătălie cu o miză uriașă, căci în ediția trecută a mai pierdut un concurent din echipă și a rămas doar cu trei bucătari!

Ce rețete și-au ales echipele? Află totul urmărind clipul video din emisiunea Chefi la cuțite!

Cătălin Scărlătescu, despre lupta culinară în trei oameni: "Atmosfera e deprimantă, e ca la priveghi”... Scandal uriaș, înjurături și crize de nervi! Proba de Street Food a dezlănțuit iadul în bucătăria Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x