Antena Căutare

Chefii, obligați să mănânce integral preparate din jurizările pe nevăzute

Un nou sezon, sezonul 7 Chefi la cuțite va avea premiera toamna 2019 pe Antena 1. Ca de obicei, cea mai savuroasă etapă a show-ului, cea a jurizărilor pe nevăzute, îi va pune pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu față în față cu un număr impresionant de preparate, dar și cu o serie de ”pedepse” care vor face deliciul telespectatorilor.

Un nou sezon Chefi la cuțite va avea premiera toamna aceasta pe Antena 1. Ca de obicei, cea mai savuroasă etapă a show-ului, cea a jurizărilor pe nevăzute, îi va pune pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu față în față cu un număr impresionant de preparate, dar și cu o serie de ”pedepse” care vor face deliciul telespectatorilor.

Ruleta cu provocări revine în viața juraților, motiv pentru care cei trei maeștri ai gastronomiei vor fi nevoiți să-și ajusteze modul de jurizare, sau chiar, mai mult, să fie obligați să mănânce integral anumite preparate, în ciuda gustului pe care acestea îl au.

Într-un sezon trecut, ghinionul s-a instalat în tabăra lui chef Sorin Bontea, care, în urma unui pariu pierdut a fost nevoit să se lupte cu o farfurie întreagă de quinoa în trei culori: ”Aș găti cu orice, dar nu cu quinoa! Sper să nu mai fiu nevoit să mănânc așa ceva”, mărturisește juratul, care nici acum nu pare convins de savoarea acestui aliment.

Chefii, obligați să mănânce integral preparate din jurizările pe nevăzute

Așa se face că noul sezon Chefi la cuțite le va da telespectatorilor ocazia să-i vadă pe jurați în ipostaze cu totul și cu totul noi. În timp ce unul dintre chefi va fi nevoit să jurizeze în timp ce poartă o perucă, altul va trece printr-o transformare surprinzătoare de look, care îi va lăsa pe toți cei din platou fără replică. Cum vor face față cei trei chefi provocărilor, și, mai ales, ce reacții vor produce acestea, telespectatorii Antena 1 vor afla din această toamnă.

În această toamnă, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite sezonul 7: Ce fac, în 2019, cei șase câștigători Chefi la cuțite

Primul desert personalizat, pe masa juraților „Chefi la cuțite”! Cine îl va prezenta... Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x