Antena Căutare

Sorana, ex-ASIA, a avut o "cârciumă" la care Scărlătescu a lucrat ca bucătar: " Arunca cu tigăile în bucătărie când se enerva"

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA.

"Dar ce caut eu aici?", s-a întrebat solista în timp ce se afla în bucătărie. Încrezătoare în forțele proprii, Sorana s-a apucat de gătit cu speranța că va reuși să-i impresioneze pe cei trei jurați.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sorana Darclee a gătit scoici în sos de vin cu unt şi pituci. Daa, a gătit scoici, astfel că s-a băgat singură în gura lupului: "Sigur că n-am cum să-i duci eu lui Scărlătescu scoici mai bune decât ale lui!", mărturisește Sorana.

Impresionați de apariția artistei în platou, chefii s-au pus pe întrebări. Așa au aflat că Scărlătescu a "muncit" la o cârciumă pe care Sorana a avut-o acum ceva vreme.

Întrebată în ce echipă ar merge, Sorana s-a dezis de Cătălin și a afirmat cu sinceeritate: "Aș merge la tine, Florin Dumitrescu, ești favoritul meu!"

Amalia Bellantoni, fostă stewardesă și soție de bucătar, în fața juriului de la Chefi la cuţite: "Wow, cum arată fa... Farfurii inedite și povești în premiera sezonului 7 "Chefi la cuțite". Scărlătescu, marele câștigător al amule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x