Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Anason, migdale și...păstârnac, o combinație ”scărlătesciană”! A ”lucrat la inimă” și i-a ieșit! Chef Cătălin Scărlătescu câștigă a 15-a amuletă a sezonului: ”Băi, nu îl mai suport!”

Cu așa o combinație de ingrediente, lupta pentru amuleta cu numărul 15 nu va fi deloc ușoară. Să fie fel principal? Să fie desert? Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au luat locurile la bancurile de lucru și s-au pus pe treabă. Câștigător poate fi doar unul, iar decizia este în mâinile lui chef Ricardo Deus.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta cu numărul 15

Gina Pistol a anunțat cu zâmbetul pe buze ingredientele ce vor stabili câștigătorul celei de-a cincisprezecea amulete din acest sezon. Chefii, însă, nu i-au împărtășit entuziasmul!

”OK...știu ce să fac cu anasonul, cu migdalele nu e foarte complicat ș cu păstârnacul, chipsuri sau piure. Ce să faci altceva cu ele?”, a încercat să se încurajeze chef Sorin Bontea.

Pentru Florin Dumitrescu, posibilitățile nu sunt la fel de clare:E o combinație ce îți lasă ceva uși deschise, dar e ciudățică. E o probă destul de grea!”

”Nu e nimic, greu în treaba asta, se pot amesteca în zeci, sute de feluri. Astăzi este o zi relativ liniștită, în comparație cu ziua în care am primit ciocolată. Vin după o amuletă luată frumos, eu sunt foarte, foarte happy”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Amuleta acestei ediții oferă posesorului puterea de a BLOCA celorlalte două echipe câte un ingredient principal. Chef Sorin Bontea, care mai are o amuletă cu aceeași abilitate, este hotărât să o adauge și pe a doua în colecție!

Chefii au trecut la treabă! La final, câștigătorul a fost ales de invitatul special el ediției, chef Ricardo Deus, un maestru al gastronomiei portugheze, care, la vârsta de 19 ani conducea deja prima sa bucătărie. Oare cine și-a adăugat o nouă amuletă în colecție? Răspunsul: Cătăliiiiiiin Scărlătescu!

”Păi, cine vrei să câștige?! Eu, cu farfuria mea, i-am adus aminte de mama lui, de bunica, de vecina de pe stradă, de țața Floarea!”, a declarat, ca un învingător, Cătălin Scărlătescu.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro